Praktijk Gaia voor Balans en Bewustwording

 

 

 

 

 

Mijn naam is Wil Dekker- van den Heuvel, geboren in 1955 te Rotterdam en ben 25 jaar werkzaam geweest als Activiteitenbegeleider in verschillende verpleeghuizen.

Vooral de laatste 15 jaar, leeft in mij de overtuiging dat  Alternatieve Geneeswijzen een serieuze aanvulling kan betekenen op de reguliere behandelvormen. 

De afgelopen jaren, tijdens en na de opleiding als Sensi Plus-Therapeut, werd deze overtuiging bevestigd door de resultaten die behaald werden. Door niet alleen aan symptoombestrijding te doen, maar door de gehele mens te behandelen werden er verrassende en mooie resultaten behaald.

 

 

 

 

 

In 2000 ben ik in aanraking gekomen met Reiki, haalde mijn 1e graad, maar pas  later werd de wil om met Reiki te behandelen steeds groter. Ik heb daarom in 2011 Reiki 1 nogmaals gedaan om mijn kennis en technieken op te frissen, daarna Reiki 2, Gold Reiki en in 2013 Reiki 3A

 

Mijn interesse in alternatieve geneeswijzen en healingmethodes werd steeds groter en ik heb in 2011 het diploma Jassentechniek Therapeut gehaald en in 2013 Jassentechniek Therapeut voor Dieren.

 

In 2012 heb ik een cursus Energetische Healing gevolgd en daar kwamen o.a. Aura & Chakra- healing, Edelsteentherapie en Bach Bloesem Remedies aan bod.

 

 

In 2012 heb ik mij toegelegd op Encaustic Painting. Dit is schilderen met verwarmde bijenwas. Deze oude techniek van schilderen en spelen met kleuren heeft mijn hart gestolen. Het is zeer ontspannend en de effecten worden soms als helend ervaren...

 

 

In 2013 heb ik de 9 Inwijdingen van de Munay-Ki mogen ontvangen en heb ik geleerd om deze door te geven.

 

 

Sinds juni 2014 ben ik gecertificeerd Sensi Therapeut.

In maart 2015 heb ik de opleidingen Sensi Plus Therapeut en Sensi Modules  afgerond.

 

 

In 2014 ben ik gestart met een extra verdieping van de helende werking van edelstenen bij Prana Bodhi.

 

In oktober 2015 heb ik de workshop Sanjeevini gevolgd.

 

 

 

 

Contact:

 

 

 

 

 

Top
Google